Rouwregister

270 reacties op “Rouwregister”

Al 2 jaar mijn liefste vriendin,
Ik mis je stem, je giechels, je knuffels en je gerustellende adviezen
Je joie de vivre, je impulsieve ideetjes om leuke dingen te doen, onze babbels…

Sandina,

Ik kende jou persoonlijk niet goed, maar uit de beperkte ontmoetingen op het werk kon ik afleiden dat je een ambitieuze, vastberaden jonge vrouw was die geen enkele uitdaging uit de weg ging. Iemand die wist waar ze naartoe wou. Je hebt de wereld veel geboden, maar je had waarschijnlijk nog veel meer willen geven.

Het is dan ook een ontzettend groot verlies voor jouw familie, naasten en geliefden en ik hoop dat zij troost bij elkaar vinden in deze moeilijke tijden. Mijn innige deelneming aan de familie en aan iedereen die een warm hart toedraagt aan deze jonge vrouw, die bruiste van passie en levensvreugde.

Sandina,

Telkens als ik je foto zie, vind ik het onwezenlijk dat jij er niet meer bent.
Ik zal jou steeds herinneren als een zeer aangename en toffe dame die steeds kleur bracht als ze een ruimte binnenkwam. Rust zacht Sandina

Dirk & Familie,

Ik kan niet beginnen met inbeelden hoe zwaar dit verlies weegt. Veel sterkte.

Lieven

Beste familie, Beste Dirk,

Sandina was een voorbeeld voor vele collega’s, haar enthousiasme zal me zeker bijblijven. Ze straalde steeds als een echte levensgenieter. Blij dat ik haar gekend heb.

Veel sterkte de komende periode, we zullen haar missen.
Kris

Heel veel sterkte aan Nico en familie met dit enorm groot verlies. In gedachten bij jullie…

Innige deelneming vanwege de ganse familie en het team.
Wij willen jullie in deze moeilijke tijden veel sterkte wensen.

Heel veel sterkte aan alle geliefden, familie en vrienden
Mia Verschraegen
Voorzitter opleidingscommissie voedings- en dieetkunde HOGENT

Hallo San, ik leerde je kennen in 2011 toen we beiden aan de opleiding Marketing begonnen in avondschool. Nadat ik in 2013 stopte, verwaterde het contact; ik kreeg koude rillingen toen ik het artikel in de krant las. Veel te vroeg ben je gestorven, maar je liet een onvergetelijke indruk achter op iedereen die je ontmoette. Sparkle in heaven, we will never forget you! Sterkte aan je familie en aan Nico.

Lieve Anja, Dirk en familie, vol ongeloof vernamen ook wij jullie grote verlies. Er gaat geen dag voorbij of we denken aan jullie. Heel veel sterkte allemaal.

Beste Anja & Dirk en familie,

toen ik de krant het artikel en de bij hoorende foto zag, was mijn eerste reactie ” deze vrouw heeft enorm veel van Tamara weg”! Even later toen ik thuis kwam – me nog steeds van niets bewust – en Joke me vertelde dat om iemand ging uit het Geraardsbergse – en ik uiteindelijk te goei het artikel door las was ik (en nog steeds) met verstomming geslagen! ’t kon niet min dat ze op u en uw zus trok, ik heb deze vrouw zien opgroeien bij haar Pepe en moeke in ” t strotjen”! Zelfs samen met Nonkel Steven nog op haar en haar broer opgepast bij jullie thuis. Ze is in’ t strotjen in een warm nest – waar ik steeds met open armen ontvangen ben – deels groot gebracht.
Ongeloof, verdriet en pijn waren de gevoelens die bij ons opkwamen, iemand zo jong en in de fleur van haar leven moeten afgeven is verschrikkelijk, we willen jullie en aanverwanten onze oprechte medeleven betuigen.
Heel veel sterke!
Tom & Joke

Lieve Sandina,
Ik zal je nooit vergeten. De tijden dat we bij jou kwamen spelen toen je nog in Appelterre woonde, lijken nu zo veraf. Ik kende je als een lachende, vrolijke meid. Je bent nu een ster aan de hemel. Waak over je ouders, je broer en iedereen die je lief had.
Anja, Dirk, Mitchell,
Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden.

voici que se sont ouverts
Les grands bras de la lumière
Et voilà que je pars vers l’univers
Je pars, je pars
Je monte, je monte
Je vole
Le ciel est à moi
Je parle aux étoiles
Je plane de soleil en soleil
Je vole, je vole,
Je brille, je brille,
Je vis
Le ciel est à moi
L’infini est bleu
Bleu et doux et bon et merveilleux !

Eblouissante Sandina,
on m’a dit que ta fête était magnifique…
que ta passion remplisse à jamais le coeur de tous les tiens

Fio

It’s always a very sad news when we hear that we have lost a member of the aviation community.
Mijn oprechte deelneming aan de ganse familie.
Michel Dillien (Pilot)

Wat een mooie herinneringen heb ik aan onze tijd samen bij Menarini. Daarna kwam ik je sporadisch tegen in Gent. Altijd jezelf, stralend, opgewekt en ondernemend. Rust zacht Sandina. Veel sterkte aan je familie, vrienden en iedereen die jou liefhad.

Ik wens jullie allen veel goede moed met het verwerken van jullie verlies. Laat de herinnering aan haar jonge sterke leven jullie de kracht geven deze moeilijke tijd te doorstaan. Eens de moeilijkste periode voorbij komt er plaats voor hartverwarmende herinneringen. En dié blijven altijd ! Dikke, dikke knuffels, Katelijne

Ook vandaag staat de wereld op dit uur stil…
De shock zindert nog na.
Dankbaar om de goede herinneringen aan Sandina als immer opgewekte collega ULM-pilote.
Oprechte deelneming in jullie verdriet en veel sterkte gewenst.
Luc Bracke en familie

Hoewel veel te kort, heeft Sandina met volle teugen van het leven genoten. Ze heeft geleefd, écht geleefd en ze zal altijd verder leven in de vele harten die ze heeft geraakt. Ze bezat de kunst om te leven en daarin is ze een voorbeeld. Het is moedig en krachtig hoe jullie in deze geest haar gedenken en het onmetelijke gemis aan haar een leefbare plaats trachten te geven. Veel sterkte.

liefste Nico en familie van Sandina

hier zijn geen woorden voor…
heel veel sterkte met dit onmetelijke verlies
rust zacht Sandina

Beste Anja, Dirk & Mitchell,

Onze oprechte deelneming voor dit ongelooflijke verlies. Wij leven heel erg met jullie mee en wensen jullie heel sterkte!

Ps: we hadden graag het levensfeest van jullie prachtige dochter/zus bijgewoond, maar we zijn jammer genoeg op vakantie. Onze gedachten zijn bij jullie!

Beste familie,
Ik heb Sandina helaas niet persoonlijk gekend, maar naar wat ik hoor, lees en zie was het een levensgenietende, fantastische, mooie en ondernemende vrouw.
Haal troost uit de mooie herinneringen aan haar. Hopelijk helpen deze om rust te brengen in jullie gedachten.
Ik wens jullie veel sterkte toe om deze moeilijke periode door te komen.
Mijn oprecht medeleven.

Lieve Sandina,
Vorig jaar hadden we de eer om samen met jou op reis te gaan naar Mallorca. We leerden je kennen als een mooie, intelligente en warme vrouw. Door je relaxte en positieve mindset heb je een blijvende indruk op ons nagelaten.
Je plotse overlijden heeft ons ook diep geraakt. We denken veel aan jou en al de mensen die je liefhebben, in het bijzonder aan Nico.

Indien er een vliegtuigje overvliegt, dan kijken we naar boven.
Het ga je goed, Sandina ✨
Lynn, Tom en Lou

Moeilijk is het om de juiste woorden te vinden die troost bieden maar welgemeende gedachten van medeleven gaan naar jullie uit.

Familie Van Oudenhove Michel – Paerewijck Viviane

De leegte die Sandina achterlaat is niet met woorden te vullen. Heel veel sterkte aan familie en vrienden bij het verwerken van dit verlies.

Lieve San,
We gaan al een tijdje mee samen, al was het weer eventjes geleden dat we elkaar zagen. Niemand had ooit durven denken dat deze tijd een einde kende. Je lach, je enthousiasme, je uitbundigheid… De herinneringen aan jou blijven voor altijd.

Veel sterkte Nico, familie & vrienden.

“Those we love don’t go away, they walk beside us every day. Unseen, unheard but always near, still loved, still missed and very dear”

Heel veel sterkte Nico, Rita en aan de familie en vrienden van Sandina in deze heel moeilijke periode!

Soms is er zoveel wat we voelen
maar zo weinig dat we weten te zeggen.

oprechte deelneming vanwege het team verpleegkundigen,paramedici Oost en West Vlaanderen

Lieve Nico en familie,
Er zijn geen woorden genoeg om jullie te troosten bij dit onbegrijpelijk verlies van jullie liefste Sandina.
Weet dat er achtere iedere traan van verdriet een glimlach aan herinneringen ligt. Hopelijk mogen al deze mooie herinneringen jullie helpen om dit onnoemlijk verlies een plaatsje te geven.
Veel sterkte,
Veerle Herbots

Het mooie van herinneringen is,
Dat niemand ze van je af kan nemen,
Want ze blijven voor altijd in je gedachten en in je hart.

Veel sterkte met jullie verlies.

Emmy en Thomas

Liefste Sandina.
Wat een prachtige, levenslustige vrouw heb ik altijd in je gezien. Opgewekt, positief ingesteld en zoveel ambitie. Het was mooi om zien wat je steeds met liefde voor een ander deed en met welk enthousiasme je altijd achter nico stond. Wat is het oneerlijk dat dit jou moet overkomen.

Liefste Nico, geen woorden kunnen omschrijven hoe verschrikkelijk dit is en kan me niet voorstellen met welk leeg gevoel je nu achterblijft. Je kan alleen maar trots zijn op hoe ze was en hoop dat je de moed kan vinden om dit grote verlies door de vele mooie herinneringen ooit een plaats te kunnen geven.
Ik weet dat de mensen rondom jou er altijd voor je zullen zijn en ik hoop dat je steun kan vinden bij iedereen die Sandina lief heeft.

Met heel mijn hart wens ik je heel veel sterkte, ons oprechte medeleven aan de hele familie, en veel liefs.

Stefanie en Laurent.

Lieve Sandina, als ik je voor het eerst zag; kwam bij mij op: wat een coole chick! Met het hart op de juiste plaats! Een warme wervelwind. Je zal mij altijd bijblijven!

Lieve Sandina,
Wat een onvergetelijke tijd hebben wij wel niet gehad.. onze lagere schooltijd samen!
Heb er de laatste week al heel veel aan terug gedacht.
Geen woorden voor voor dit gebeuren.
Heel veel sterkte aan Nico, Anja & Dirk en familie! Laat alle mooie herinneringen aan haar een troost zijn in jullie verdriet.
Stefanie

Dirk, Anja, Nico en familie,

er bestaan geen woorden om dit verdriet te beschrijven. Het is té onwezelijk.
Honderden mooie herinneringen, foto’s en filmpjes.
En de harde realiteit van een oorverdovende leegte en stilte.
Een slag in het gezicht.
Het leven voorgoed veranderd.

Bijzonder veel sterkte,

Hoe onthutsend het bericht dat Sandina er niet meer is.
Hoe moeilijk is het om met dit grote verlies, het diepe verdriet en de scheurende pijn verder te leven.
Sandina is een uitzonderlijk mooie, intelligente en hartelijke jonge vrouw, a shining star voor velen.
Wij bieden aan haar ouders, haar partner, de familie en haar vele vele vrienden, onze oprechte deelneming aan.
Wij wensen iedereen veel sterkte en goede moed. En troost aan de mooie en intense herinneringen.

Hoe moeilijk is het om met dit verlies, met dit verdriet verder te leven.
Oprechte deelneming aan de ouders, de familie, de partner en vele vrienden, die Sandina moeten missen. Op alle vlakken is zij een uitzonderlijke mooie, intelligente en hartelijke vrouw.
Wij wensen iedereen veel sterkte en goede moed.
André en Annita

Veel sterkte aan al diegenen die Sandina zullen moeten missen in hun leven.
Het was een super meid met zoveel zin in het leven!!

Liefste San,
Ons eerste kleinkind, ons groot geluk.
Toen jij geboren werd, kon onze wereld niet meer stuk.
Je bent hier zo goed als grootgebracht, en hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.
Zoals je liefdevol over pépé’s buikje wreef,
hebben we elk moment met zoveel liefde voor jou beleefd.
Het gemis is groot, we hebben veel verdriet.
Maar we zullen voor ATIJD jouw moeke en pépé zijn, vergeet dat niet.
Voor ALTIJD graag gezien. xxx
Moeke en Pépé

Het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet dat we in gedachten bij jullie zijn.
Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft. ❤️

Je was een stralend persoon hier bij ons allen en je zal dit ongetwijfeld ook zijn waar je ook mag zijn. Veel sterkte aan de ganse familie en mijn oprechte deelneming.

Anja, Dirck Mitchell et Nico,

Cela fait plusieurs jours que je tourne les mots et les sentiments dans ma tête pour tenter de vous écrire, pour partager avec vous le souvenir de Sandina dans une étape de la vie qui me laisse sans voix. Je ne connaissais pas bien Sandina mais j’ai eu l’occasion de collaborer avec elle encore en mai de cette année et son dernier mail que j’ai reçu d’elle disait “merci voor jouw feedback”. Ce sont ces dernières images que je veux garder, une collaboration sur un projet qui se clôture bien et surtout j’ai l’image d’une personne avec toujours un sourire rayonnant, un sourire de grand ciel bleu de ceux qui faisaient rêver Sandina.
En tant que parent, il m’est difficile de mettre des mots dans un vide d’air tel qu’il l’est pour vous. Tant de pensées qui se bousculent pour vous manifester que même si la mort est un évènement qui nous laisse exsangue et endeuillé, ce sourire de ciel bleu de Sandina restera indélébile et présent et c’est cette image que je garde d’elle.
Je vous souhaite force et courage durant cette période.

Rym

Sanneke, maak er een mooi feestje van daarboven dan dansen je mama, papa en broer elke dag even met je mee! Els VG – Kenneth W. En Noach

You were a beautiful soul that should have come home…
Rust zacht, Sandina, ik heb je maar heel even gekend via Attentia maar jouw stralende lach zal mij steeds bij blijven.
Enorm veel sterkte aan Nico, jouw ouders, jouw familie & aan alle mensen die jou lief hadden…

Dirk en Anja,
Ik leef met jullie mee !
Deze pijn en dit verdriet overstijgt ruimte en tijd.
Sandina’s opgewekte lach en haar enorme gedrevenheid zullen me altijd bijblijven.
Warme herinneringen zijn het …

Het was een grote schok om een jonge enthousiaste piloot in onze beweging te verliezen.
We denken ook aan Sandina’s hele familie aan wie we ons medeleven betuigen.
Pierre van Aerssen
Belgische ULM Federatie – Veiligheid

Mijn oprecht diep medeleven .Het is de geboorte van herinneringen klinkt het dan …ik hoop dat jullie de moed en kracht vinden op deze zware ,pijnlijke weg .

Onze oprechte deelneming bij dit veel te vroege heengaan.
Wij kennen sandina niet maar johan wel heel goed.
Veel sterkte bij dit grote verlies

Onwerkelijk en zo onwaarschijnlijk dat dit is kunnen gebeuren.
Sandina, ik kende je enkel van bij het afleggen van vlieg examen. Je passie voor het vliegen en je verhalen over je Nico zijn mij bijgebleven. Mensen die sterven in hun passie blijven verder leven.
Veel sterkte voor de ganse familie, vrienden en kennissen…
Philippe Hendrickx

Dirk,
mijn oprechte deelneming en ontzettend veel sterkte gewenst om dit onbegrijpelijk verlies te verwerken

Dirk, Anja, veel sterkte met dit zware verlies. Zo vol plannen en verlangens, en dan plots dit ongeval. Voor altijd een shining star !!!

Sandina, vrolijke en knappe verschijning op Wevelgem, we zullen je hard missen en nooit vergeten.

Sterkte aan Nico en familie

Steven

Unfassbar. Tief erschüttert erfuhren wir von dem tragischen Unfall unseres Freundes Johan uns seiner jungen Flugschülerin Sandina. Wir wünschen der Familie und allen Freunden viel Kraft in diesen schweren Tagen des Abschieds. Es mag ein Trost sein, dass Johann und Sandina aus dem Leben geschieden sind, während sie ihrer Flugleidenschaft nachgingen. Unsere Gedanken sind bei Ihnen allen, die Sie einen lieben und wertvollen Menschen auf diese schreckliche Weise verloren haben. Die Mitglieder des ULM-Clubs Büllingen (EEBN)

Sandina
Toen ik je voor het eerst zag, dacht ik dat je mama binnenkwam. Ik had haar enige tijd daarvoor ontmoet. Ik wist niet wat ik zag. Kwam Anja bij ons werken, nee hoor het was haar prachtige dochter, die sprekend op haar leek. Niet enkel Anja’s dochter maar ook de dochter van mijn baas. Dat maakte dat je dubbel en dik moest bewijzen. En dat deed je ook. Je haalde deal na deal binnen en was een topverkoper. Je papa was enorm trots en bleef je uitdagen om steeds beter te doen. Tijdens onze after-meeting drinks sprak je vol liefde over jouw Aja, de prestaties van Nico en je passie ‘vliegen’. Eens de chips of nootjes geserveerd werden, bleek je net als velen onder ons, moeilijk aan dit lekkers te kunnen weerstaan en dat vond je behoorlijk lastig, want je wou je prachtige figuur behouden.
Sandina ik zal je mij blijvend herinneren als een heel mooie vrouw die vol passie ging voor haar doel. Je bent een voorbeeld voor velen onder ons.

Sandina,
15 jaar geleden, bijna dag op dag, verkochten je ouders het huis in Appelterre, waar ik al die tijd heb gewoond. Ik heb jou toen ook even mogen ontmoeten… een jonge vrouw vol spirit die grootse dromen koesterde voor de toekomst. Het lot heeft anders beslist…
Vliegen werd jouw passie en je ging ervoor. Nu zweef je voor altijd tussen de wolken. Zorg goed voor al je dierbaren die nu worstelen met jouw vertrek.
Aan Anja, Dirk, Mitch mijn diepste medeleven met hun immens verlies en onnoembaar verdriet en aan Nicos, die ik niet ken, wens ik heel veel sterkte om de grote leegte die achterblijft een plekje te kunnen geven.
Sandina zal altijd wel ergens aanwezig blijven, koester die gedachte zodat jullie samen verder kunnen als familie. Ik wens jullie heel veel moed…
Lin en Roos

Sandina,
15 jaar geleden, bijna dag op dag, verkochten je ouders het huis in Appelterre waar ik nu al die tijd heb gewoond: ik heb jou toen ook even mogen ontmoeten. Het was maar een kort moment maar toch…. ik voelde de spirit en de levenslust van een jonge vrouw die droomde van een mooie toekomst.
Vliegen werd een passie, je ging je droom achterna en nu zweef je voor altijd ergens tussen de wolken…. Zorg goed voor de mensen die onder jou nog verder moeten met hun verdriet en verslagenheid.
Anja, Dirk, Mitch, mijn innige deelneming in jullie verdriet, ik wens jullie heel veel moed om het gemis een plekje te kunnen geven.
Nicos, jou ken ik niet maar ik wens je ook heel veel sterkte om de leegte die je nu voelt te kunnen verwerken.

Lin en Roos

Nico en familie,

Woorden van troost kan ik niet vinden. Wat kan ik immers zeggen? Geen enkel woord brengt verzachting bij dit verlies.
Soms gebeuren er dingen die niemand kan of wil begrijpen, dingen die je machteloos maken.

Veel sterkte Nico!
Sandina zit voor altijd in ons hart.
Ze leeft voort in ieder van ons.
Ze zal nooit vergeten worden.

Rust zacht meid!
💫

Sandina
Toen ik je voor het eerst zag, dacht ik dat je mama binnenkwam. Ik had haar enige tijd daarvoor ontmoet. Ik wist niet wat ik zag. Kwam Anja bij ons werken, nee hoor het was haar prachtige dochter, die sprekend op haar leek. Niet enkel Anja’s dochter maar ook de dochter van mijn baas. Dat maakte dat je dubbel en dik moest bewijzen. En dat deed je ook. Je haalde deal na deal binnen en was een topverkoper. Je papa was enorm trots en bleef je uitdagen om steeds beter te doen. Tijdens onze after-meeting drinks sprak je vol liefde over jouw Aja, de prestaties van Nico en je passie ‘vliegen’. Eens de chips of nootjes geserveerd werden, bleek je net als velen onder ons, moeilijk aan dit lekkers te kunnen weerstaan en dat vond je behoorlijk lastig, want je wou je prachtige figuur behouden.
Sandina ik zal je mij blijvend herinneren als een heel mooie vrouw die vol passie ging voor haar doel. Je bent een voorbeeld voor velen onder ons.

Lieve Rita en Nico,
Afscheid nemen doet pijn. Leven met zo een groot gemis doet pijn. Ook herinneringen doen pijn, maar ze houden haar levend in jullie gedachten. Ik wens jullie veel steun, sterkte, moed, troost, liefde, houvast en gemoedsrust vandaag, morgen en wanneer jullie er behoefte aan hebben.
Nico, zij is eeuwig de uwe, jij bent eeuwig de hare.

Ik zal je missen. Het was altijd leuk om samen met jou de klanten te bezoeken. Voor mij was je een dynamische, toffe en leuke collega.
Voor de familie wens ik jullie heel veel sterkte bij dit groot verlies. Dit komt hard aan.

Sandina,
Je bent een prachtige vrouw. Veel talenten, ongelooflijk doorzettingsvermogen, sterke focus en een avontuurlijke blik op het leven.
Je laat zeker veel van dit alles over aan je omgeving en zij die dicht bij je staan.
Je verdient een mooie plek waar je ieder van ons nog kan ontmoeten.

Dirk,
Je mag terecht fier zijn op je prachtige dochter.
Heel veel sterkte. Mijn oprechte deelneming voor de ganse familie.

Those we love
don’t go away
they walk beside us
every day
unseen, unheard
but always near
still loved
and very dear

neem haar mee in al jullie nieuwe levensverhalen

Warme knuffels

Beste Anja en familie,

Ik ben al dagen aan het denken wat ik kan schrijven om jullie wat troost en steun kan bieden. Ik besef dat ik dat niet kan, er is jammer genoeg niets wat dit verlies kan verzachten.
Ik kan jullie alleen veel sterkte en moed toewensen en een mooi afscheid/levensfeest.

Saskia Deneyer en familie

Laat de diepe pijn jullie niet verhinderen om het blije en het mooie dat er was te blijven zien zoals flikkerende lichtjes drijvend op het watervlak van de herinnering.
Veel moed en sterkte, put troost uit de mooie herinneringen aan jullie lieve Sandina.

Anne Marie
Onze oprechte deelneming bij dit grote verdriet, veel sterkte aan gans de familie.
Rudy en Anne Marie

Sandina

woorden schieten te kort !
Ik heb je eenmaal gezien met de verdediging van het Fluvius dossier …
prachtig resultaat !
Veel sterkte aan gans de familie

Sandina,

Veel te vroeg, zo plots uit het leven gerukt… Life is so unfair!
Bij mij laat je een onuitwisbare indruk na als levensgenieter, kleurrijke, enthousiaste, gedreven, ambitieuze jonge vrouw en collega. Je greep elke kans die je kreeg in het leven met beide handen en dat neem ik zeker mee van jou.

Nico, Dirk, Anja, Mitchell, familie, vrienden en collega’s, ik wens jullie allemaal heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Hopelijk kunnen jullie steun vinden bij elkaar en kracht putten uit de vele mooie herinneringen die Sandina ongetwijfeld nalaat.

Sterkte,
Maaike Van Coppernolle

Liefste Sandina,
we leerde jou kennen via ons” Mimi” en mochten een paar keer samen proeven van het uitgangsleven en een aantal concertjes.
Steeds stond je klaar om te helpen en wat een straffe madam leerden wij kennen. Goedlachs, dromen nastreven, gedreven in alles wat je deed, genieten van eten en drinken, een fantastische soulmate voor ons Mimi, enz… En plots dat verschrikkelijke bericht. Onwezenlijk !
Blij dat we jou mochten leren kennen! Je zal altijd de meest fonkelende ster blijven. Sterkte en we denken aan jullie!

Sandina, ik heb je mogen leren kennen tijdens onze opleiding ‘voedings en dieetleer’ in Gent. Het lijkt me onwezenlijk dat je er niet meer bent. Sterkte aan iedereen die je lief heeft. ‘T is niet het verlies, ‘t is het gemis

Dirk en fam. er zullen nooit woorden zijn om het veel te vroege heengaan van Sandina te kunnen begrijpen. Stap je na stapje moeten jullie nu op zoek naar het vinden van een bijzonder plekje voor haar. Veel sterkte om dit moeilijke pad te bewandelen. 🍀

Ik kwam een hele tijd niet uit mijn woorden. Zo onwezenlijk was het nieuws dat op die vrijdag binnenkwam. Je weet dat dit niet van mijn gewoonte was aangezien ik het altijd als een uitdaging vond om je te doen lachen.

Die aanstekelijke lach van jou weergalmd nu al een week in mijn achterhoofd. Het lachen verging mij dan ook meteen die vrijdag. Een krop in de keel en bij elke foto werd ik er weer aan herinnerd dat je er niet meer bent.

Het enigste wat ik nu weet is dat er de laatste tijd een ster aan de hemel extra hard schijnt. We gaan je missen Sandina xxx

Veel sterkte aan Nico en de familie.
Alexander, Vicky, Lana en Eloise

Woorden schieten tekort bij dit plotse overlijden van deze prachtige jonge vrouw, vol levenslust en ambitie.
Blijf Sandina gedenken bij alles wat jullie samen als familie nog mogen beleven zo zal ze voor eeuwig en altijd in jullie hart blijven verder leven…Dikke knuffel van Paul en Betsy xxx

Lieve mooie Sandina!
Onwezenlijk hoe dit nieuws ons allen heeft verslagen. Woorden schieten ons tekort!
Je was een oprecht fantastisch persoon die steeds goedlachs en feestend door het leven ging. Het leven is zo verdomd niet eerlijk!
Het ga je goed meid!

Heel veel sterkte en moed gewenst aan de familie voor nu en alle dagen! 💫

Vole vole petite aile
Ma douce, mon hirondelle
Va-t’en loin, va t’en sereine
Qu’ici rien ne te retienne
Rejoins le ciel et l’éther
Laisse-nous, laisse la terre
Quitte, manteau de misère
Change d’univers…

Veel sterkte met het immense verlies van wat een prachtvrouw moet geweest zijn!!! (ook al ken ik haar niet – dit raakt me diep)

Zie je daar de mooiste ster ?
Ze straalt in de donkere nacht.
Ze schijnt en als je heel goed kijkt zie je dat ze lacht ….

Rust zacht lieve, stralende, energieke, positieve Sandina

Heel veel sterkte en troost aan je vriend, ouders, broer, familie en vele vrienden.

Beste Rita en Nico, het is moeilijk om de beste woorden te vinden….om jullie zwaar verdriet te beperken… je dit door de mooie momenten die je met elkaar heb gedeeld te koesteren en houd dit diep in je hart Nico de pijn zal blijven maar de liefde in jou hart zal blijven gaan voor Sandina. Sterkte voor jullie en de familie en vrienden van jullie 😪😪😪

Pilots never die, they just fly away.
Veel warmte aan de ouders, nico en vrienden.
Deze mooi vrouw blijft altijd bij jullie, in het diepste van jullie hart.

Beste Anja en Dirk, wij wensen jullie heel veel moed en sterkte om dit door te komen. Het doet altijd pijn als de volgorde niet wordt gerespecteerd, maar dit is veel te vroeg ! Guy, Elsie, Louise & Cyril

Beste Nico,
zoals al vermeld, ik kende Sandina niet, ik ken jij alleen…
Mijn woorden zijn dus spijtig genoeg alleen voor u!
Je zal veel courage nodig hebben!
Ik weet wel uit ervaring dat op den duur alleen de goede herinneringen overblijven…
Ik hoop dat mijn nederlands was goed genoeg om mijn voeling te vertalen.
J-Ph
Securitas

Beste Dirk en familie,

Woorden schieten tekort. Ik wens de hele familie en de vrienden alle kracht en sterkte toe om het verlies van Sandina te dragen.

Voor U familie en vrienden was een licht. Je markante persoonlijkheid en je vrolijk gezicht zullen wij ervaren als een groot gemis want een dag zonder lach was voor jou geen dag. Van liefde geven had je nooit genoeg. Je laatste reis kwam veel te vroeg.
Onze oprechte deelneming 💖

Daar waar levens zijn,
Daar waar levens zijn verweven, blijft de liefde verder gaan in de herinnering die is gebleven zal de ziel blijven bestaan.

Veel sterkte in deze bijzonder moeilijke tijd.

Voor U familie en vrienden was je een licht. Voor vreemde duisternis. Je markante persoonlijkheid en je vrolijk gezicht zullen wij ervaren als een groot gemis. Want een dag zonder lach was voor jou geen dag. Van de vele dingen had je nooit genoeg. Je laatste reis kwam veel te vroeg. Slaap zacht mijn engeltje en waak van hier boven over ons. 💖💖💖

Lieve Sandina,
De juiste woorden kan ik niet vinden, maar wat zal je gemist worden door zovelen, Unreal!
Jou vergeten zullen we nooit, je gaf ons zoveel om te herinneren.
Veel sterkte gewenst voor jouw familie, jouw partner en vele vrienden, kennissen en collega’s.

Slechts enkele afspraken lang heb ik het genoegen gehad om Sandida in professionele context te hebben mogen ontmoeten.
Een gedreven spring in het veld die recht op haar doel afging met charmes in overschot.
Haar natuurlijke flair zorgde ervoor dat een toekomstige samenwerking, reeds voor ondertekening van een contract, als vertouwd en evident aanvoelde.
Het terrein van Preventie heeft er een professional aan verloren die nog lang in onze gedachten zal aanwezig blijven.
Rust zacht Sandida …. en dat je met de vleugels die je nu gekregen hebt de eeuwige wolkenvelden mag doorkruisen …
Veel sterkte aan al diegenen die je dierbaar zijn.

Lieve Sandina, wat heb ik graag met jou samengewerkt. Je was zo’n sterke, vrolijke en lieve collega. Je was een absolute rots in de branding. Je wordt heel hard gemist en blijft voor altijd in mijn herinneringen.

Aan de familie heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden. Mijn oprechte deelneming.

Lieve Sandina,
Wat gaan we je missen…

Lieve familie en vrienden,
Veel sterkte gewenst bij dit immense verlies…

Do not stand at my grave and weep,
I am not there… I do not sleep.
I am the thousand winds that blow…
I am the diamond glints on snow…
I am the sunlight on ripened grain…
I am the gentle autumn rain.
When you waken in the morning’s hush,
I am the swift uplifting rush
Of gentle birds in circling flight…
I am the soft star that shines at night.
Do not stand at my grave and cry—
I am not there… I did not die.
(Gedicht van Mary Elizabeth Frye – 1932)

Dag Dirk, Anja en Mitchell,
Hier zijn geen woorden voor. Ik wens jullie enorm veel sterkte! Mijn oprechte deelneming.

Tamara en familie
Woorden zijn machteloos tegenover het lot .
Bij dit verlies is het moeilijk iets te zeggen ,
Enkel woorden van troost in deze droevige tijd.
Herinneringen worden gekoesterd,
Soms met een lach , soms met een traan .
Welgemeende woorden woorden van medeleven in deze moeilijke tijd
Roland en Anne
💫💫💫💫😪

Dag mooie meid,

Ik ken jou niet maar Nico wel vandaar wil ik langs deze weg mijn innige deelneming geven aan jouw familie, Nico en vrienden. Het ga je goed daarboven. Je zal een prachtige ster zijn aan de hemel 🌟🌸🌈💫

Veel veel sterkte gewenst voor iedereen die haar lief had 💗

Nico en familie, onze oprechte deelneming. We zijn in gedachten bij jou/ jullie. Mocht je ons nodig hebben, we staan steeds voor je klaar. Heel veel sterkte , genegen groet Riet en Jean-Pierre De Neef.

Beste Nico en familie,
Mijn innige deelneming met dit verlies en veel sterkte in de nabije dagen en de toekomst.

No words can heal this. Onwezenlijk. Gigantisch veel sterkte toegewenst aan de ouders, Nico en alle familie en vrienden.
Serena en Rudy Roan

Lieve Sandina,
Lieve familie, vrienden en kennissen,

Wat is dit zwaar, wat is dit onbegrijpelijk! De dagen van Sanneke haar levensfeest komen dichterbij én het verdriet kent alleen maar een grotere krop in mijn keel. Ik heb nooit het geluk gehad jou te mogen leren kennen en dat vind ik zo jammer! Jammer omdat ik nu weet en zie hoe een geweldige madam je wel niet bent! Maar, vergeten doe ik je nooit! Doen wij nooit!

Ik wens iedereen van de familie veel goeie moed en kracht voor het rouwproces toe, want het zal uiterst nodig zijn lieve Sanne. Toeme toch, waarom moest dit jou nu overkomen 🙁

De mooiste ster!

Dikke kus x

Heel veel sterkte Dirk, Anja en Mitchell ! Hopelijk maakt het immense verdriet straks plaats voor hele mooie herinneringen aan jullie prachtige dochter en zus.

Ons innig medeleven met familie, geliefden en vrienden. Zij leeft verder in jullie harten en herinneringen. Koester haar positieve ingesteldheid.

Dirk, Anja, Mitchel & Nico,

Onze oprechte deelneming. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Ze zal bij ons altijd herinnert worden met een vriendelijk lach en een gedreven persoonlijkheid.
Voor altijd in ons hart en in onze gedachten!

Thomas, Evy, Amy, Noa, Jason & Ryan

Afscheid nemen is niet voor altijd, het is niet het einde.
Het betekent gewoon dat we je zullen missen, totdat we elkaar weer ontmoeten…
Rust zacht lieve Sandina

Heel veel sterkte aan Nico, ouders en familie die dit grote verlies moeten doorstaan! vind steun bij elkaar in jullie rouwproces😪
Hoog boven de wolken zal deze prachtige madam over jullie waken!💫

Heel veel sterkte aan de familie en vrienden niet te geloven ik zal de mooie herringen dat we Samen gehad hebben in de chiro nooit vergeten samen ravotten lachen dikke knuffel xxx denk aan je xxx ⭐🌠🌟

Lieve Sandina,
Geen woorden zijn er om dit te beschrijven! Het is een groot verlies voor iedereen die je lief heeft..
Lieve Sandina met de prachtige lach.. rust zacht ♥️

✨Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren… ✨

Veel sterkte

Sandina, je was een fijne collega, zeer goed in je job. Maar je was vooral een fijn mens, altijd goedgezind, altijd respectvol, altijd oprecht.
Dirk & Anja, het verlies van jullie geliefde dochter is niet te vatten. Ik wens jullie heel veel sterkte, steun en liefde. Sandina blijft in mijn herinnering.

Lieve Sandina,

Wat oneerlijk dat jouw ouders,Nico en jouw lieve familie en vrienden jou missen moeten maar door hun liefde voor jou blijf je zeker verder leven in ieders hart ❤️
VOOR ALTIJD IN ONS HART
Onze oprechte deelneming
Anneken Jolien Sien

Anja, Dirk en de ganse familie,

Onze oprechte innige deelneming bij dit zware en onbegrijpbaar verlies.
Mogen jullie veel sterkte en steun vinden bij elkaar en de ganse familie.

Norbert en Arita

Liefste Sandina,

We dachten de laatste dagen vaak terug aan je eerste solovlucht. Je was zenuwachtig maar zo trots achteraf. We stonden met drie langs de landingsbaan om dat unieke moment zo goed mogelijk voor je in beeld te brengen. Een straffe madam! We zien het veel terugkomen in berichten. One of a kind. Een topper. We gaan je glimlach en enthousiasme missen.

Veel sterkte aan al je geliefden.

Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren 💫
Heel veel sterkte Anja , Dirk , Nico en familie !

Hey mooierd!
Moeilijk te vatten dat je zomaar weggerukt bent van je dierbaren. Je had zoveel levensenergie en straalde steeds. Met je sterke persoonlijkheid en gedrevenheid ben je gewoon TOP! Heel veel lieve knuffels! Je bent nu een schitterende ster aan de hemel xxx
Heel veel sterke aan Nico, je familie en vrienden.

Lieve Sandina, vroeger zijn we regelmatig samen uitgegaan, je was altijd mee op zwier met Tonia! In februari heb je voor haar nog de babyshower op-en-top georganiseerd, je was haar hartsvriendin! We zullen jouw vrolijk en vriendelijk snoetje zeker missen! Rust in vrede mooie meid xxx

Niemand zou op deze manier mogen heengaan. Geen afscheid van jou familie, vrienden en partner… het valt iedereen zwaar dat je er niet meer bent…In gedachten zal je blijven voortbestaan!

Als een regenboog vol kleur
Als een zon heel fel
Een herinnering zo dierbaar
In gedachten geen vaarwel

Rust zacht Sandina

Hier zijn geen woorden voor, wij wensen gans de familie en in het bijzonder de ouders , Nico en ook alle goede vrienden enorm veel sterkte toe bij dit grote verlies van een prachtige jonge dame .
Innige deelneming .
Fam Bauters Filip-Kellens Edith.

Oprechte deelneming aan de hele familie en de vele vrienden. Laat de herinnering aan haar positivisme en energie een troost zijn voor wie aan haar denkt.

Onze oprechte deelneming met dit immense verlies. Dat jullie troost mogen halen uit de vele mooie herinneringen aan haar. Veel sterkte. Sandina, het gaat je goed hierboven… 💫

Onze oprechte deelneming bij dit enorme en oneerlijke verlies van jullie prachtige dochter Sandina!Heel veel sterkte aan de hele familie.

Lieve-mooie Sandina ,
Weet je nog telkens ik jou stuurde dat ik gek was van je mooie Coupe! Telkens anders en zo appart en mooi…
Je gaat geen dag uit mijn gedachten…
1 ding is 100% zeker… je gaat schitteren hierboven ,als de mooiste ster !
Lieve knuffels !
Xxx Debby

Heel veel medeleven, sterkte, moed en kracht voor de toekomst Nico, familie en vrienden.
Woorden schieten tekort 😔
Mogen de mooie herinneringen jullie harten vullen en jullie verlies verzachten 😔 R.I.P. Sandina

Lieve Nico,
Het was zo mooi om de foto’s zien te passeren van al jullie mooie momenten samen, hoe jullie gelukkig waren.
Al die mooie momenten kan niemand je nog afnemen en kan je nog koesteren.
Hou je sterk aan het feit dat ze heel gelukkig was, dat jij haar mooie jaren hebt gegeven samen met haar vrienden en familie.
Ik wens jullie heel veel sterkte voor de toekomst, laat jullie omringen door de vele vrienden en familie. Ik ben zeker dat ze altijd over jullie zal waken.
En vergeet niet, dit is geen vaarwel, maar een tot ziens! Rust zacht mooie meid 💫

Innige deelneming aan gans de familie, zo jong, zo levenslustig, onbegrijpelijk , koester de mooie momenten en put daaruit de kracht. Ze blijft in jullie voortleven !

Woorden zijn onvindbaar om te beschrijven hoe enorm ik met jullie mee leef. De wereld is een prachtige mens verloren, en vooral de mooiste lach ooit. Liefs Yoke

Heel veel sterkte aan de ganse familie! Hier zijn gewoon geen woorden voor! Rust zacht Sandina!

Veel sterkte aan de familie en vrienden van Sandina ,
koester elk mooi moment van haar .
Rust zacht Sandina

Onze oprechte deelneming aan de familie en vrienden. Haal kracht uit dat was om het heden aan te kunnen. Rust zacht Sandina.

Afscheid nemen van een geliefd persoon is droevig en moeilijk! Laat de mooie herinneringen aan Sandina de leegte in jullie hart vullen!
Heel veel sterkte!
Frank Ghijsels-Ann De Vleeschouwer
Jody & Wannes

Mijn oprechte deelneming voor familie en vrienden. Haal de kracht uit dat was om het heden aan te kunnen .rust zacht Sabina

Beste Nico Rita en familie van

Sandina woorden om te omschrijven wat een pijn jullie nu voelen zijn er niet niks kan dit omschrijven maar probeer enkel de vele mooie herinnering die zij jullie achterliet te onthouden dat zou Sandina zo gewild hebben wees er voor elkaar zonder woorden maar met heel veel liefde wij denken aan u en betuigen ons medeleven in deze zware dagen

Onze oprechte deelneming voor heel de familie !!!
Tamara en Kyara ik denk aan jullie in deze moeilijke periode. dikke knuffel

Lieve Sandina, jij straalde altijd.💫 Hoe moeten jou geliefden nu verder? Geef ze de moed om dit immense verdriet te doorstaan. Beste Anja, Dirk,Nico, Mitchel en familie, wij wensen jullie ongelooflijk veel sterkte om deze tragedie ooit een plaats te kunnen geven😪💫

Beste familie,
We wensen jullie véél sterkte bij dit groot verlies van jullie dochter, partner, schoondochter en zeker ook veel geliefd bij vele mensen, Sandina het ga je goed hierboven en waak over je geliefden, het zal nog een hele lange weg zijn..
Maar vinden steun bij elkaar.. 💖
Veel sterkte
Guy en Carine en kinderen
Broodcooren – De Petter

Veel sterkte aan familie en vrienden van Sandina … zo jong, zo veel enthousiasme en passie …. Ik herinner me je nog levendig toen ik je bijles statistiek gaf… Innige deelneming voor al degenen die haar zo ontzettend lief hadden!

Oprechte deelneming en veel sterkte aan de naasten. Afscheid nemen is met zachte handen dichtdoen wat voorbij is en de gedachten blijven vullen met alle mooie, warme en fantastische herinneringen .

Laat alle tranen,
alle herinneringen
en de eindeloosheid van gemis
jullie dichter brengen bij het onzichtbare.
Heel veel sterkte toegewenst bij dit grote verlies

Heel veel sterkte aan elkeen die haar lief is.
Ik heb Sandina vroeger nog gezien in het kapsalon van haar tante. Ik kende ze niet persoonlijk, maar ze fleurde steeds de zaak op.
Met haar broer heb ik nog in de klas gezeten, dus hem ken ik wel van vroeger.
Haar overlijden heeft me enorm geraakt.
Het moet verschrikkelijk voor jullie zijn om haar zo jong te moeten afgeven, in de bloei van haar leven.
Hierbij een gedicht van Toon Hermans, waarvan ik hoop dat het jullie troost kan bieden:
de bomen komen uit de grond
en uit hun stam de twijgen
en ied’reen vindt het heel gewoon
dat zij weer bladeren krijgen
we zien ze vallen op de grond
en dan opnieuw weer groeien
zo heeft de aarde ons geleerd
dat ál wat sterft zal bloeien
Veel sterkte en moed!

Woorden kunnen dit niet vatten.. Heel veel sterkte voor Nico, Rita, ouders van Sandine, familie en vrienden.

Veel sterkte aan Anja , Tamara en de rest van de familie en vrienden , Sandina jouw herinner ik me nog als jong meisje als je bij je tante Tamara kwam ..rust zacht meid

Onze innige deelneming met dit groot verlies. Veel sterkte aan familie en vrienden. Namens Steenhoudt Christa en de Cort Rudi

Onze oprechte deelneming aan de ganse familie met dit onnoemelijk verlies! Heel veel sterkte!
Martine Van Caneyt-Filip Vekeman.

Mijn oprechte deelneming aan de hele familie. Veel sterkte aan iedereen die haar in haar hart draafde. Fam Maes – De Troyer

Ik heb Sandina vaak gezien in het gezelschap van Nourry, mijn peter en Kurt. Elke keer opnieuw viel het me op hoeveel positiviteit en levensvreugde San uitstraalde. Altijd aan het lachen, altijd enthousiast, enorm sociaal en oprecht geïnteresseerd.
Ik ben ervan overtuigd dat elke persoon die het voorrecht gehad heeft om haar te mogen ontmoeten, nu aan haar zal terugdenken met een glimlach, en dat ze een indruk heeft nagelaten bij ieder.
Rust zacht, Sandina. ‘k Zal goed voor mijn pepe zorgen en zal extra veel taartjes eten van Kurt voor jou.
Veel sterkte gewenst aan Nico, haar ouders en de gehele familie.

Mijn oprechte deelneming in jullie verdriet en gemis.
Wat een prachtig initiatief om het leven van jullie Sanneke te vieren!
Het zal wellicht een emotionele rollercoaster worden met tig gekende/ongekende verhalen en anekdotes over haar leven.
Een mooie herinnering voor allen.

Lieve Sandina, je was een enthousiaste, gedreven vrouw die wist was ze wou en alles uit het leven haalde. Een voorbeeld voor velen, ook voor mij.

Veel sterkte aan familie en vrienden. Ik hoop dat de vele mooie herinneringen troost mogen bieden.

Lieve Nico,

Veel te vroeg, veel te jong…
Moge goede herinneringen je grote verlies verzachten..
Ik wens jou en de familie veel liefde en kracht om dit verlies te dragen.

Liefs,

Stephanie

Onze oprechte en innige deelneming. Veel sterkte in deze zeer moeilijke periode.

Mitchell,
Le deuil inattendu qui vous frappe m’émeut profondément. Je voudrais pouvoir prendre une grande part à votre souffrance et alléger, autant que possible, cette très dure épreuve. Croyez en toute mon amitié. Courage.

Beste Dirk en Anja, Nico en Mitchell
nog steeds met verstomming geslagen over het plotse verlies van Sandina. Ik ben blij Sandina te mogen hebben leren kennen als een enthousiaste, gedreven en super optimistische collega… steeds met een glimlach op haar gezicht en altijd klaar met een plan voor wat er zou komen! Ik zal haar steeds blijven herinneren…
Veel sterkte!

Hoi Sandina,
Ik leer jou kennen op een feest. Je was 1 en al positieve energie. Ik was zelf een beetje down die avond en straalde niet veel positiefs uit maar jij kwam spontaan naar mij toe en sprak met zoveel enthusiasme dat ik direct veel beter gezind was. Dat zal mij voor altijd bijblijven. Jij was echt een zonnestraal. Elke keer als de zon schijnt zal ik daaraan denken. Veel liefs, Elise

Veel sterkte en onze oprechte deelneming aan familie en vrienden van Sandina 💫

Veel te vroeg en onverwachts. Maar voor altijd in vele harten 💕

Fam. Van der Mynsbrugge – Van Daele
Glenn en Kirsten, Nel en Sep

Beste Nico ,

Wij zien elkaar niet meer en ik heb Sandina niet gekend , maar jullie zijn nog niet uit mijn gedachten geweest . Hier zijn geen woorden voor , gewoon verschrikkelijk .
Ze lijkt mij een fantastische en heel mooie vrouw .heel veel sterkte toegewenst , ook voor jullie vrienden en familie .
Ketty 😔

Kort was je tijd
Groot was je inzet
Opgewekt en spontaan
Ben je van ons heengegaan

Veel sterkte bij dit groot verlies

Beste familie en partner van deze mooie ster.
Heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies .

Liefste Dirk en Anja,

We hebben het vreselijke nieuws nog maar net vernomen.
Hoewel we mekaar al jaren niet meer gezien hebben, heeft dit ons toch enorm aangegrepen, niet te vatten, moeilijk om dit los te laten, en voor jullie moet het nog zoveel keer erger zijn…
Veel moed en sterkte toegewenst !
Karl & Nadia

Beste familie en vrienden van deze mooie ster…
Ik wens jullie enorm veel goede moed voor deze moeilijke dagen. Draag zorg voor elkaar en geniet van elk moment samen. Dit zal jullie nog hechter en sterker maken. Voor altijd in gedachten, voor altijd in jullie hart.

Zo geliefd, zo’n grote leegte…❤️
…Heel veel Sterkte voor jullie !
Een DIAMAND schittert hier boven …💎
Kracht toegewenst in deze moeilijke tijd !
Onze Oprechte Deelneming💫

Woorden schieten te kort! Heel veel sterkte en kracht om het grote verlies van jullie dierbare te verwerken. Mijn gedachten zijn bij jullie. Sandina, veel te vroeg… 💖

Nico,

Ik wens je héél veel sterkte in deze moeilijke periode. Het verlies van uw vriendin heeft me enorm geraakt. Ik heb elke dag bij uw posts op Instagram en Facebook al meerdere malen moeten slikken en heb tranen in de ogen gehad. Het is onwezenlijk wat Sandina overkomen is en welke leegte ze laat in uw hart! Ik hoop dat ze een mooie laastste dag kan krijgen op 3 juli en dan voor eeuwig over u zal waken van hierboven vriend. Hou je goed en weet dat er vele vrienden Sandina en u een warm hart toe dragen en je zullen steunen en begeleiden in je verwerkingsproces.

Dikke knuffel en xxx

Gilles Berckmoes

Heel veel sterkte toegewenst van ons allemaal.
Groetjes en een dikke knuffel,

Jeroen, An, Laura, Daan en Lena

Ik zie je op 13 jaar nog zo voor mij in hotel Z , over de Latijnse les, met je grotere “zus”, ernstig en geamuseerd.
Levensfeest past je helemaal.

Dirk, ik ben nog op fietsreis maar kan dit niet uit mijn hoofd zetten, ze heeft jouw karakter, bedachtzaam dus.
Anja, moeder en zus.

Onze innige deelneming in uw rouw.
Familie Vercruyssen- Vander Putten en Van Wilder Marie-Thérèse en Irene

Nooit de moed opgeven
Ook al is het soms zwaar
De kracht om verder te leven
Zeker mét en voor elkaar !

Veel sterkte aan de ganse familie.
Fam. De Vuyst – Adriaens
Bart, Evy & Mila

Francine en Rudy Van den Houwe
29 juni 2020
In elke traan van verdriet glinstert een herinnering! De hemel heeft er een mooie ster bij !Ons oprecht medeleven !

Lieve Sandina,

Dank u wel voor alle mooie momenten die we mochten beleven met jou.
De dood is geen duisternis, maar slechts een licht dat uitgaat omdat de dag aanbreekt.
Ik beloof je dat ik jou en jouw glimlach en gedrevenheid nooit zal vergeten.

Beste Anja en Dirk,
Ik wens jullie veel sterkte bij het verlies van jullie dochter. Ze was een topcollega en ik kan me voorstellen dat ze ook een geweldige dochter moet geweest zijn die veel mooie herinneringen achterlaat. Blijf die mooie herinneringen zeker koesteren.

Woorden schieten tekort.

Ik zal je altijd herrineren als een fantastische vrouw die overloopt van energie, drive en passie!

We zullen je missen!

Mijn diepste deelneming

Lieve Sandina,

Woorden schieten tekort

We zullen je altijd herinneren als een unieke jonge vrouw met bakken talent en ambitie. Een fijne collega die steeds bijdroeg aan de sfeer en samenhorigheid van het team.

Rust zacht mooie ster.

Mijn oprechte deelneming voor de familie met dit verschrikkelijke verlies.
Woorden schieten te kort.
Geen enkele ouder hoort zijn kind te begraven. Dat jullie dit moet overkomen is onbeschrijfelijk.
Veel sterkte.

“Is that you?
The falling star in the night
So pure, so bright.”

Veel sterkte. Oprechte deelneming met jullie verlies.

Sandina,

Ik heb je niet persoonlijk gekend maar via Nico, je familie en vrienden kunnen we zien wat voor een warme, mooie, spontane, stralende jonge vrouw je was. De manier waarop jij het leven toelachte werkt aanstekelijk en daar kunnen we veel van leren.

Je glimlach zal blijven stralen over de mensen die je liefhebben.

Rust zacht🌈💫

Lynn Boeykens en familie
(Alcasa Woningbouw)

Lieve Anja en familie, er zijn geen woorden voor dit immense verdriet. Een ouder hoort zijn kind niet af te geven…. ze zal als sterretje altijd even hard schitteren als de prachtige meid die ze was. Zorg goed voor elkaar en Anja als je ooit eens wil praten geef gerust een seintje. Veel sterkte 🌹

Sandina,

Anja, Dirk,Mitchell

ik heb hier nog steeds geen woorden voor…vol ongeloof ..

Ik kan alleen maar zeggen … ik zal nooit vergeten Hoe ik jullie als mooie mensen zag toekomen op de manege .. van klein meisje.. ontpopt tot prachtige tiener… jonge dame…

Denk aan de mooie momenten…

Ik wens jullie alle sterkte toe..
Ook aan de familie, en iedereen die haar graag zag…

Sandina, meid … je bent er eentje om nooit te vergeten …

Shine like a star…, ook hierboven ..
Vaarwel x

Lieve Rita en Nico en familie, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd van verdriet. Denk aan de vele mooie momenten die jullie mogen meemaken hebben met deze onvergetelijke mooie madam. Denk aan haar laatste lach dat verzacht de pijn. Weet dat ze als jullie engelbewaarder over jullie zal waken vanuit de hemel. Sterkte Marijke Covent en Olivier Verbeke

Alle warmte Dirk en Anja bij het vertrek van jullie shining star. Koester alle mooie momenten en blijf veel over haar praten. Dat houdt Sandina levend.

Lieve Sandina,

Ik heb je nooit persoonlijk gekend, maar je bent een mooie fantastische dame!
Ik ben ervan overtuigd dat jij eeuwig is alle hartjes blijf leven!
Heel veel sterkte aan gans de familie!
Vaarwel lieve Sandina.

Sandina, kan alleen maar koesteren dat ik je nog gezien heb zaterdag bij jouw liefste tante🥰 waar je altijd vroeg hoe gaat het en met Lien en de kids. Het ga je goed en indien je onze 💫 daar ontmoet zeg dan dat we hem missen en alle andere daar…
Voor altijd in ons 💖
Sterkte aan iedereen.
Christa

RIP Sandina, veel te vroeg ben je van ons heengegaan 🙁
Heel veel sterkte aan gans de familie, iedereen die je kende heeft veel mooie herinneringen aan jou.
Het ga je goed!

Jouw eeuwige glimlach en die stralende ogen, jouw integere persoonlijkheid zal velen geraakt hebben.
Je zal gemist worden en gevierd worden.
Sterkte aan de familie en aan Nico.

Beste Sandina
Persoonlijk kende ik je niet. Maar ik wil mijn medeleven betuigen aan iedereen die je kende en je graag zag.
Veel sterkte iedereen.

Lieve Sandina

Wat een toppertje was jij! Altijd vrolijk en goedlachs. Of elke keer als we elkaar tegen kwamen was je daar met je mooiste glimlach. We zijn vereerd dat we je hebben gekend. Slaapzacht schoonheid.

Heel veel sterkte en medeleven voor Nico en familieleden 🙏
Het is onbegrijpelijk hoe dit kon gebeuren!
Ik heb je maar een paar keer gezien en je kon direct al zien dat jij en Nico 1 waren, prachtig om te zien. Het gaat je goed Sandina, vaarwel x

Mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden in het bijzonder voor Nico.
Net als op de foto ga je blijven schijnen.
⭐️⭐️⭐️

Lieve Sandina,
Wat had je veel passie.
Passie voor je job, passie voor Nico, passie voor het vliegen, passie voor het leven. Je plaatst alles in een ander perspectief en daar kunnen we veel van leren. We gaan je vieren! Keihard vieren!❤️

Rust zacht lieve Sandina! Het blijft ongeloofwaardig… nog zo veel plannen… nog zo veel te vertellen… nog zo veel te doen… we zullen je missen!
Veel sterkte aan de familie gewenst.

Sandina, heb je niet persoonlijk gekend , maar wel je hubby Nico . Je bent veel te vroeg gegaan en laat een enorme leegte achter . Veel sterkte Nico in deze heel moeilijke periode . Weet dat ze hierboven altijd zal waken over jou . Veel sterkte x

Mijn oprechte deelneming voor het verlies van je dochter, je zus, je partner, je vriend, … Ik kende haar niet maar ik weet dat ze een grote leegte achterlaat. Veel sterkte.

Een zware klap voor onze kleine vlieggemeenschap waarin Sandina zo enthousiast was. Verslagenheid en verdriet.
Maar nog een groter verlies voor geliefden, familie en vrienden.
Onze innige deelneming.
Vanwege het bestuur van de Belgische ULM Federatie
Paul WINDEY, Voorzitter

Onze oprechte deelneming. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode bij het verlies van jullie dierbare.

Perry,Lieve De Clercq – Vandesande
Gaverstraat 74
9500 Geraardsbergen.

Sanneke,
Je laat een enorme leegte na bij zoveel mensen. Heel veel moed en sterkte aan iedereen die haar liefhad… Hier zijn geen woorden voor. Shining Star 🌟 Les & Gerdi

Veel te vroeg…
We hebben genoten van je prachtige persoonlijkheid en de vriendschap die je met ons deelde.
We vergeten nooit je mooie lach en hoe je in het leven stond. Lieve Sandina de zalige herinneringen samen zullen we altijd blijven koesteren.

Sanneke,

Ik blijf het maar zeggen : geen woorden voor, alleen maar liefde.
Kan het niet geloven dat je de komende jaren er niet zal zijn om me te troosten of te laten lachen. Toch blijf je voor altijd bij me. Ik ben er zeker van dat je in de buurt bent en over ons waakt.
Ik mis je nu al mijn zotte doos 😔
Bedankt dat ik de eer heb gehad je zo lang te mogen kennen. Je was als een zus die ik nooit heb gehad.

😘😘😘

Lieve Sandina ,

Waarom is dit kunnen gebeuren ?
Wat is er misgegaan?
Zoveel vragen ? zonder antwoord.

Liefs ,
Yves &Nadine

Lieve Sandina, je hebt je leven geleefd zoals je was, vol passie en vuur. Je had altijd een stralende glimlach op je gezicht en je kon het beste in de mensen naar boven halen en dat is een zeer speciale gave. Lieve meid we gaan je missen. Dikke kus xxx

Sandina,

ik herinner me nog toen ik je voor het eerst zag,
daar in Ursel: “Is het hier dat ik leren vliegen mag”?
“Het is mijn droom om te reizen en de vrijheid te voelen”,
en elke piloot begrijpt wat je wil bedoelen.

Eerst ben je afstandelijk, moeilijk te doorgronden,
nadien open en spontaan,tover je een lach op onze monden.
Je opleiding verloopt met een lach en een traan,
Maar je blijft steeds heel sterk je vrouwtje staan.

Je mond en hart lopen steeds over van “mijne Nico”,
het is pure liefde, een onvoorwaardelijk soulmate duo.
Je bent zijn sponsor, zijn cheerleader en zijn sterke rots,
de man waarvoor je staat en overal gaat, jouw eeuwige trots.

Je wilt reizen, naar Zuid-Frankrijk, onderneemt een verre tocht,
en dan neemt dit mooie verhaal een brute en oneerlijke bocht.
Vol ongeloof, verstomming en heel veel tranen en verdriet,
dit verdient een levenslustige meid als jij helemaal niet.

Elk werkwoord hier staat in tegenwoordige tijd,
zelfs nu het leven je uit je aards bestaan weg snijdt.
Waar we gaan of staan, een stuk van jou zal er altijd zijn,
nog steeds tover je ons een lach, met elke dag iets minder pijn.

Lieve Sandina rust zacht. Innige deelneming aan vriend,ouders, broer, familie, vrienden en kennissen.

Mijn allerbeste soulsister….

1 universe, 9 planets, 204 countries, 809 islands, 7 seas.
And I had the privilege to meet you!

Mimi, x

Mijn oprechte deelneming voor de familie.
Een groot verlies voor de familie en de vele vrienden. Vaarwel!

Sorry and pain for the loss…. My heart is always with you.
Take care for us up there..
The sky is yours for ever but would love to see you here…
#superwoman#missyou#…

Nous avons eu le plaisir de te rencontrer ,tu nous es apparue comme une femme charmante , belle , souriante , intelligente et dynamique , qui respirait la joie de vivre.
Tu es et resteras une merveilleuse étoile scintillante au dessus de nous .
Au revoir et à bientôt Sandina ,nous te rejoindrons tous un jour au milieu des étoiles .
Anja , Dirk ,Mitch , Nicos et toute la famille proche qui l avez tellement aimée, continuez a chérir tous ces merveilleux souvenirs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *